ÅF Cup 2014: WT-förlust i premiärmatchen

VSK U18 inledde matchen i ett rasande tempo och det gav också resultat. Redan efter knappt två minuter lyste det 0-1 på tavlan. Sådant ger ju som vi vet rejält med råg i ryggen och VSK fortsatte trycka på. WT Bandy hade lite svårt att sy ihop lagdelarna och i den 10:e minuten var det dags igen när VSK rann igenom och bråkade in 0 – 2. Fem minuter senare rann en VSK-anfallare igenom på vänsterkanten, retfullt enkelt och kunde ur snäv vinkel vispa in dagens tredje mål.

Vid det här laget borde WT varit ett slaget lag men då hade man inte räknat med Johan Bodén som på en hörna ostört kunde ladda bössan i perfekt läge framför målet och reduceringen var ordnad. Bara minuten efter föll en av VSK:s backar i sömn och istället för att enkelt täcka undan den lilla röda höll han på att bjuda WT på deras andra mål för dagen, när WT sånär kunde stjäla bollen rakt framför kassen.

Trots att WT fick upp ångan efter målet så var det VSK:s match och i den 25:e minuten small det igen. Efter att ha lyft upp hela truppen kunde man forcera in 1 – 4. WT fortsatte dock att kämpa ända in i kaklet och fick allt bättre ordning på spelet, men bolluslingen ville inte in utan fastnade allt som oftast i VSK:s kompakta köttmur framför målet. Med fyra minuter kvar fick man äntligen utdelning när Johan Bodén kunde drämma in 2 – 4 på straff. Det blev början på en rasande forcering men med bara några minuter kvar

WT Bandy 2010 – VSK U18  2- 4
WT:s mål: Johan Bodén 2

FacebookTwitterEmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *