ÅF Cup 2014: WT-kross mot GT/76

Dagens andra match för WT Bandy 2010 visade upp en helt annan bild än den första. Ett aggressivt WT anföll på bred front och redan efter fem minuter hade man haft ett par vassa bud på mål. Därför kom det lite som en kalldusch när en GT-spelare smög in mellan backarna och stänkte in bollen otagbart till höger om WT:s målvakt.

Trots baklängesmålet fortsatte WT ligga på och GT fick rikta in sig på kontringar. Något som de gjorde väldigt bra med snabba raka uppspel medan WT istället avancerade i banan betydligt mer omständligt.

Till slut blev det också utdelning när Andreas Eskhult kunde vispa in den förlösande kvitteringen. Det innebar att proppen gick ur ordentligt och på kort tid hade även Viktor Broberg och Andreas Eskhult (2) skrivit in sig i målprotokollet tillsammans med Olle Willén.

Med knappt tio minuter kvar var matchen helt i WT:s händer och Viktor Broberg ökade på sin målskörd med ett snyggt solomål. Strax efter fick GT en spelare utvisad och fick helt rikta in sig på försvar, något som gick sådär. WT tog chansen och ökade på sin ledning till 1 – 6 genom Andreas Tottmar.

Mål nummer sju väntade bakom knuten och när Niklas Hellqvist såg en millimeterstor glipa var det ett faktum. Hos GT gällde nu öppet hus och Petter Arvidsson och Andreas Eskhult tackade för gästfriheten med två avslutande mål i en match som efter en trevande inledning helt gick i WT Bandys tecken.

GT/76 – WT Bandy 2010
WT:s mål: Andreas Eskhult 3, Viktor Broberg 2, Olle Willén, Andreas Tottmar, Niklas Hellqvist, Petter Arvidsson

FacebookTwitterEmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *