Ny seger i returmötet med Östersunds BS

Årets längsta bortaresa klarades av under lördagen. Nämligen fem timmar enkel resa till Östersund för returmatch mot Östersunds BS. Precis som vid hemmamatchen för en vecka sedan avgick WT med segern, den här gången med 4 – 0.

Det första målet föll redan i den andra minuten när WT fick en hörna. Pontus Sandberg vevade in dagens första mål assisterad av Olle Willén. Med halvtimmen spelad av första halvlek var det dags igen när Fredrik Törnqvist fick fram nystanet till Emil Ågren som skickade in bollen till en skön 2 – 0-ledning i halvtid.

WT kunde går till spel i andra halvlek med råg i ryggen och kontroll över händelserna. Det skulle ta en halvtimme innan det åter rasslade till i nätet. Även den här gången kom rasslet bakom Östersunds målvakt men nu var det ett självmål.

Kvällens sist mål kom till som en soloprestation av Petter Arvidson och WT kunde vända hemåt med två nya poäng i bagaget. Poäng som innebär att WT svingade sig upp till en femteplats i en för tillfället ganska låghalt tabell.

FacebookTwitterEmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *